املت اسپانیایی

بخش : آموزش آشپزی تعداد بازدید : 771

طرز تهیه املت اسپانیایی

برگهف (Berghoff)

مواد لازم:

تخم مرغ : ۲ عدد

قارچ : ۲ عدد

کره : ۲۵ گرم

فلفل : یک دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه : یک دوم

گوجه فرنگی : یک عدد متوسط

ژامبون گوشت یا مرغ : یک ورق

نمک : یک دوم قاشق چایخوری

روش تهیه:

تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه  برگهف (Berghoff) آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه برگهف (Berghoff) تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.

نکته : بهتر است که این املت اسپانیایی را در فر تهیه کنید اما اگر این امکان را نداشتید از ماهیتابه برگهف (Berghoff) استفاده کنید. در این صورت باید در هنگام طبخ املت حتما در ماهیتابه را ببندید.

ثبت نظر




تصویر امنیتی