فوندو با پنیر

بخش : تعداد بازدید : 1939

برگهف (Berghoff)

فوندو با پنیر

مواد لازم:

نان های برش زده
پنیر مخصوص فوندو

در صورت تمایل کمی شیر

آب مرغ یا آب گوشت در صورت تمایل با پیاز داغ

چاشنی های مورد علاقه
سبزیجات خرد شده

طرز تهیه:

برای تهیه این غذا میتونین از پنیر و مواد دیگه مانند شیر برای رقیق کردن استفاده کنید و نانها را تکه کرده و برش بزنین . پنیرش را داخل ظرف برگهف (Berghoff) بریزید . حرارت باید خیلی‌ کم باشد که پنیر داخل ظرف ذوب شده بماند. بعد نان رو به شکل حبه‌ای میبریم. این هم چنگال داره که نان رو به چنگال زده و تو پنیر فرو میکنند بعد نوش جان میکنند .بشقاب ها و پیاله های مخصوصی هم برای استفاده انواع سس های متنوع دارد .داخل پنیر میتوان مواد و سبزیجات دیگر نیز ریخت . با شیر میتوان پنیر را رقیق تر کرد البته در دستور های اصل  واوریژینال از نوشیدنی های ال*ک*لی استفاده میشه . از این ظرف برگهف (Berghoff) برای پخت و سرو انواع گوشت بوقلمون و گوساله و گوسفند به صورت ورقه ای که نازک برش داده شده تا زود بپزه و  نیز کوفته استفاده میشه .برای پخت این ورقه ها از آب مرغ و آب گوشت همراه با پیازداغ بعنوان مایع جهت پخت گوشت ها و کوفته میشه استفاده کرد .

مشاهده مطالب مرتبط

ثبت نظر




تصویر امنیتی